Reunions importants amb el Departament d’Ensenyament i el Departament de Territori

Aquesta darrera setmana l’equip de govern s’ha reunit amb el Departament d’Ensenyament i el Departament de Territori per tal d’analitzar diferents temes que hi ha damunt la taula.

D’una banda, a la reunió que es va efectuar amb el director dels serveis territorials d’Ensenyament, el senyor Adam Manyé, es va comprovar tota la documentació entregada pel nostre consistori, per tal d’iniciar els tràmits per a la construcció del nou Institut Escola. A la vegada, es va reclamar una zona d’ombreig a la zona dels barracons de secundària, on actualment hi ha només una zona de 12m per 200 alumnes. De moment, es procedirà a fer una memòria valorada i el departament s’ha compromès a buscar la manera de finançar-ho.

Per altra banda, la reunió amb Departament de Territori va servir per tractar diversos temes. El primer, el del projecte que s’ha de portar a terme en breu a la carretera Girona i carrer Padró. En ésser una carretera de titularitat de la Generalitat, el projecte s’ha de coordinar entre les dues administracions.

Per un altre costat, van presentar-los el projecte de pacificació de les carreteres que s’està treballant amb els tècnics municipals que consisteix en senyalització lumínica dels passos de vianants i en recordatoris de la velocitat màxima permesa, i la reforma que es vol portar a terme a la rodona.

I per acabar, van analitzar com estaven les noves obres d’ampliació del pont del riu (en breu es farà la licitació), vam reclamar la connexió de la passera paral·lela al pont fins a la Mota i, per finalitzar, ens van informar que les obres de la carretera que va de a Sant Jordi a Verges ja estan en licitació.