Glosadors sota el campanar 2023

Glosadors sota el campanar, el combat de glosadors de Verges ja arriba a la seva 11a edició!

 
En els darrers anys la cultura popular catalana ha vist com la cançó improvisada ha experimentat una revifalla molt important gràcies sobretot, a l’apropiació que d’aquesta tradició n’han fet els més joves, a la creació de trobades i festivals de cantadors i a la potenciació del gènere al seu lloc d’origen: les festes populars. Després de l’èxit dels darrers anys, enguany arriba una nova edició del Combat de Cançó Improvisada de Verges.

Dissabte 2 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre a la Placeta de l’1 d’Octubre:

  • a 2/4 de 8 de la tarda: Presentació i Glosa de sucre (oberta a tothom).
  • a les 8 del vespre: XI Combat de cançó improvisada: Fase classificatòria (només glosadors inscrits).
  • A 1/4 de 10 del vespre: SOPAR. Reserves a turisme@verges.cat o al tel. 972 78 09 74 o (indicant nom, cognoms, telèfon de contacte i número de tiquets).
  • A les 10 de la nit: Proclamació dels finalistes i segona part del Combat.
  • A 2/4 de 12 de la nit: Ball de mitjanit amb el grup “NIU”.
  • A les 12 de la nit: Proclamació dels 3 guanyadors i gran final de pòdium.

Per concursar és imprescindible inscriure’s omplint el següent formulari d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebyhQw4pLES4yMrrVtS6njMbA66EB16n8QCRTeYvJ1obg3Cg/viewform?pli=1

 
Organitza: Ajuntament de Verges
Col·laboren: Ponicana: Lo Clos (Ioia Llauró i família), Hostal Alberana, Assemblea Vergelitana per la Independència (AVI), Associació “La Processó de Verges”, Associació “La Sopa de Verges” i Associació “Cor de Carxofa”.