Visita guiada “Verges, bocins d’història”

Estem molt contents d’anunciar-vos que per tercer any consecutiu, podrem tornar a gaudir de la història i el patrimoni historicoartístic i immaterial de Verges, de la mà de la historiadora de l’art, Clara Silvestre. Enguany, la visita guiada “Verges bocins d’història” serà el dissabte 19 d’agost, a les 10 del matí a la Placeta de l’1 d’Octubre.

La visita al poble de Verges us proposa recorre el seu passat en un itinerari que ens descobrirà els seus bocins d’història a través del seu patrimoni arquitectònic, artístic i immaterial. Coneixerem què s’amaga sota els seus carrers i places, resseguirem les seves muralles i torres medievals, la intervenció de Rafael Masó a l’església parroquial, ens aproparem al conjunt pictòric de Can Punton i a les tradicions més significatives de la població, la Sopa i la Processó.

  • Horari: de 10 del matí a 2/4 de 12 del matí, aproximadament
  • Inici de la ruta: Placeta de l’1 d’Octubre (davant la porta de l’Ajuntament de Verges)
  • Preu: Gratuït
  • Llocs que es visiten: Recinte fortificat; muralles, torres, entrades d’accés al clos murallat, església parroquial de Sant Julià i Santa Basilissa, Can Punton, castell, Patrimoni immaterial: La Sopa de Verges i la Processó de Verges.
 

Nombre màxim de persones per grup: 25 (per ordre d’inscripció)

Col·labora: Associació “La Processó de Verges”, C.C Baix i Alt Empordà
 
Foto: Valentí Fargnoli