Llar d’Infants Les Bombolles curs 24/25

Us adrecem aquesta comunicació per informar-vos sobre una decisió important relacionada amb el futur de l’educació dels nostres infants.
Com sabeu, la nostra comunitat ha experimentat una baixa en la taxa de natalitat en els darrers anys. Aquesta realitat ens ha portat a reflexionar sobre la millor manera de garantir una educació de qualitat i propera per als nostres nens i nenes.
Després de considerar diverses opcions i dialogar amb els diferents actors implicats, hem decidit demanar al Departament d’Educació de la Generalitat que es faci càrrec del primer cicle d’infantil a Verges. Aquest canvi implicarà la integració dels nivells I1 i I2 a l’Institut Escola de Verges. Amb aquesta mesura, assegurem que el servei de llar d’infants no es perdi i que els nostres alumnes segueixin sent atesos amb la màxima qualitat el proper curs.
La nostra idea és mantenir les mateixes instal·lacions per donar el servei, doncs es troben dins del mateix recinte educatiu, i afectar als infants i les famílies el menys possible. Us mantindrem informats durant aquest procés.
Agraïm la vostra comprensió i suport en aquests moments de canvi. Estem convençuts que, amb la col·laboració de tots, podrem continuar oferint una educació de primer nivell als nostres infants.