El Club de la Feina

         

Des del Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Verges, es presta el servei del Club de la Feina.

El Club de la Feina és un servei on les persones que cerquen feina troben acompanyament tècnic, recursos i formació per millorar les competències i el grau d’autonomia per la inserció laboral.

Les tasques que es realitzen en ell són:

  • Tutories individualitzades en un espai segur i de confiança per tal poder d’exposar detingudament el servei i que la persona expressi la seva trajectòria i què és el que busca i/o necessita laboralment.
  • Avaluació del perfil professional.
  • Píndoles formatives. Aquestes píndoles poden fer proporcionades pel Consell Comarcal del Baix Empordà. També es pot proporcionar informació i acompanyament per la inscripció en píndoles o formació d’altres d’entitats.
  • Suport informàtic per la recerca de feina.
  • Programa d’ocupació. Des del Consell Comarcal del Baix Empordà es porten a terme diversos programes d’ocupació subvencionats pel SOC
  • Borsa de treball Empordà Professionals, on es podran optar a ofertes de feina del territori.

El Club de la Feina és un servei adreçat a persones en situació d’atur o millora d’ocupació, que estan en recerca activa de feina. Proporciona assessorament i resolució de dubtes en la recerca de feina i inserció  laboral i recursos comarcals. Permet també tenir contacte directe i accés a la borsa d’Empordà professionals.

Per més informació: Truca al 972 64 23 10 o envia un correu a professionals@baixemporda.cat

Si us interessa el servei, o coneixeu a algú que pot interessar us podeu posar en contar amb l’Elvira de l’Ajuntament de Verges, a través del telèfon  972 78 00 07, o a través del correu: ajuntament@verges.cat

Club de feina de Verges, vine i participa