Concert amb Gessamí Boada

Gessamí Boada (Mataró, 1989), és una cantautora catalana de jazz i pop.

Estudia 2 anys al Taller de Músics, es forma en songwriting a Alemanya (Popakademie Baden-Württemberg) i es gradua en Cant Modern i Jazz a l’ESMUC (2017).

El 2018 publica “White Flowers” (Segell Microscopi), el seu primer treball discogràfic, amb onze temes originals a mig camí del jazz i el pop amb col·laboracions com la de Judit Neddermann,  Léon Rudolf  o Vic Mirallas. Un disc amb el que roda pràcticament per tot Catalunya.

Paral·lelament al seu projecte, del 2018 al 2019 forma part de la formació femenina “WOM’s collective” com a pianista i cantant i grava el disc homònim. El 2019, col·labora al single de Gertrudis “Si tothom calla” i a “Waves of Sand – The Inevitable Downfall” (LaCupula) d’Alessandro Berghella. A l’inici de la pandèmia publica el single “Dust in the Sky”, dedicat a totes les víctimes. 

El 2020 publica el seu segon disc “On començo jo” (Segell Microscopi), on fa un pas endavant amb noves cançons amb noves sonoritats i noves col·laboracions: Elena GadelHenrio (Enric Verdaguer) i Alessio Arena. Un àlbum amb que es reafirma com a una de les veus més potents del panorama musical català.

Aquest diumenge, Gessamí Boada arriba a Verges per presentar-nos el seu darrer disc “L’art d’estimar” (Satélite K, any 2022), un treball íntim que explora amb cruesa totes les cares de l’amor i el desamor. Cançons pròpies en català, anglès i francès i dos poemes musicats de Miquel Martí Pol i Sònia Moll co-produït amb Arnau Figueres i Kquimi Saigi. Una proposta sincera que s’expressa amb una veu madura i fràgil al mateix temps i que es completa amb un directe acústic amb les emocions a flor de pell.

Concert gratuït.