4a edició del concurs de curtmetratges vergelità “Lo curt és breu”

Un any més, tornem i ben carregats d’energia per convertir de nou Verges amb un gran plató cinematogràfic amb una gran gala final!

  • Com funciona la prova?

La prova consisteix en crear un curtmetratge d’una durada màxima de 2 minuts. La temàtica del curt és de lliure elecció i hi hauran d’aparèixer quatre elements o premisses (un objecte, una frase o paraula, una acció i una localització -si n’hi ha- que ha de ser a Verges) que us proporcionarem en el moment que vingueu a recollir el full d’inici d’inscripció o via correu electrònic.

  • Quan es projectaran els curts?

Els curts es projectaran diumenge 16 de juliol a la Placeta de l’1 d’Octubre de Verges a dins el marc de la gala temàtica que us tenim preparada. La gala s’iniciarà a les 10 de la nit.

  • Quins medis es poden utilitzar per gravar els curts?

Els medis permesos per a la gravació seran oberts, tant es poden utilitzar telèfons mòbils, càmeres reflex, vídeo càmeres, etc.) l’únic requisit indispensable que serà comprovat durant l’entrega del curt serà que sigui amb format mp4 i amb una resolució de 1920×1080.

  • Inscripcions i inici del concurs

Les inscripcions s’hauran de realitzar a través de la pàgina web del concurs o en el moment que es munti la parada. L’horari de recollida de les bases serà dissabte 15 de juliol a les 10 del matí a la parada que trobareu a la plaça major. Enguany, també tindreu l’opció de rebre les premisses a través del correu electrònic. A partir d’aquest moment es donarà per iniciat el concurs i disposareu fins a les 12 del migdia del diumenge 16 per entregar els curts (via llapis de memòria o wetransfer).

  • Premis i categories

Hi hauran tres premis, un per cada categoria. La primera categoria serà la del jurat (format per professionals de l’àmbit del cinema) que escolliran el millor curtmetratge. La segona categoria serà la del públic, a través del vot popular s’escollirà el millor curt. I com a novetat, hi haurà el premi al millor curt en categoria infantil (fins als 12 anys).

Més informació, bases de participació, formulari d’inscripció a http://www.locurtesbreu.cat/

RECORDEU: la Gala serà diumenge 16 de juliol, a les 10 de la nit a la Placeta de Verges. ENTRADA: 2 €. No hi falteu!

Hi haurà servei de menjars i begudes a càrrec de Freecandó.