2a edició del concurs de cançó d’autor a Verges

El proper diumenge 10 de setembre, a les 10 de la nit i a la Placeta de l’1 d’octubre de Verges, tindrà lloc la 2a edició del CONCURS DE CANÇÓ D’AUTOR.

Una de les cites destacades de l’edició de Vespres sota el Campanar del poble baixempordanès és el concurs de cançó d’autor/a en llengua catalana. La proposta té com a principal objectiu potenciar el gènere i la llengua catalana, així com brindar oportunitats a nous talents emergents. El concurs aposta per fomentar i impulsar la cançó d’autor i que el municipi vergelità segueixi essent-ne un referent.

La participació en la primera edició del concurs va ser tot un èxit. Una edició que va guanyar la cantautora de La Roca del Vallès, Laia Llach.

Enguany, s’han presentat 8 propostes amb cançons originals de la pròpia autoria, de les quals un jurat format per personalitats del món de la música i la cultura n’ha escollit les tres persones finalistes que actuaran a la final del proper 10 de setembre a les 10 del vespre.

El jurat l’ha format la Rosa Pou (cantautora i poeta), en Marc Roura (programador i productor de l’Espai Ter) i l’Aleix Cansell (músic).

Una vegada valorades totes les propostes, els finalistes escollits que tocaran en directe el proper diumenge són:

  • Sandra Bautista
  • Sara Oliver
  • Ester Avenn

La guanyadora del concurs es decidirà mitjançant votació popular aquest proper diumenge.